0

Πανέτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια με απογευματινή προπόνηση.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που θα γίνει αύριο λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα είναι σε αυτή ο Μπερνάρ. Ως γνωστόν, η μαγνητική του Βραζιλιάνου είναι καθαρή μετά το σφίξιμο στον δικέφαλο, αλλά η συμμετοχή του είναι ακόμα αμφίβολη. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή για τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Οι πιθανότητες για Μπερνάρ ενόψει ΑΕΚ – Καθαρή η μαγνητική

Previous article

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: 87-91: Πέταξε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα έδρας γκρεμίζοντας εν μια νυκτί όσα κέρδισε στη regular season

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.