0

Ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά στο Game 1 κόντρα στη Μακάμπι, εμφανίστηκε σίγουρος, ωστόσο, για την πρόκριση, ενώ είχε παράπονα και από τη διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 91-87 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, και είδε τους Ισραηλινούς να κάνουν το 1-0 στη σειρά και να παίρνουν το πλεονέκτημα έδρας, κάτι, φυσικά, που σημαίνει πως θα χρειαστεί τουλάχιστον μία νίκη στο Βελιγράδι, αν θέλει να προκριθεί στο Final Four του Βερολίνου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, εμφανίστηκε σίγουρος, ωστόσο, για την πρόκριση, ενώ είχε παράπονα και από τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν παίξαμε καλά, αλλά είναι αστείο ότι έδωσαν δύο φορές φάουλ στο τρίποντο του Μπόλντγουιν, δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν είναι δίκαιο για το μπάσκετ αυτό. Η Μακάμπι πήρε 6 πόντους από αυτό. Ό,τι και να γίνει, όμως, θα κερδίσουμε τη σειρά. Εμείς, πάντως, δεν παίξαμε καλά, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ».

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: 87-91: Πέταξε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα έδρας γκρεμίζοντας εν μια νυκτί όσα κέρδισε στη regular season

Previous article

Το μοιραίο λάθος του Σλούκα στο τέλος στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.