0

Αν και ακόμα μαθηματικά δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα….όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πετύχει τον βασικό του στόχο με τον Φατίχ Τερίμ.

Για έναν λόγο πήρε ο Παναθηναϊκός τον Φατίχ Τερίμ, για να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απέδειξε πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, παρουσίασε ένα συνονθύλευμα που δεν ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο.

Οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό που παρουσίασαν, αλλά πάντα ο προπονητής είναι εκείνος που φταίει πρώτος όλων. Ειδικά όταν έχει κάνει σοβαρά λάθη. Το μεγαλύτερο ήταν η αδυναμία του να προετοιμάσει όπως έπρεπε τους «πράσινους» γι’ αυτό τον αγώνα. Καλές οι δηλώσεις, καλά τα «είμαστε Παναθηναϊκός», αλλά ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Και εκεί έχασε κατά κράτος τη μάχη από τον Ματίας Αλμέιδα.

Για ένα ακόμη ματς στα πλέι άουτ ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ νωρίς και είναι ευθύνη του προπονητή του το πώς μπαίνει το «τριφύλλι» στο ματς.

Σε κανένα σημείο του ματς δεν βρήκε λύσεις ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά ο Τερίμ και όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα χάνεται. Ακόμη και εάν στο φινάλε το Κύπελλο έρθει, ο Τούρκος θα έχει αποτύχεια, αφού αποκτήθηκε για να φέρει το πρωτάθλημα .

 

Νικολογιάννης: «Κανείς δεν καταλαβαίνει πώς είναι εκτός από τις επιλογές ο Μαντσίνι και ο Αϊτόρ»

Previous article

Μυστήρια η κατάσταση με τον Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό….

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.