0

Oι παίκτες της Μακάμπι μετά το φινάλε της αναμέτρησης φαίνεται πως δεν πήραν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Κατά την αποχώρηση τους στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού έφυγαν με ειρωνίες από το παρκέ, κάνοντας παράλληλα και άσεμνες χειρονομίες.

Mάλιστα άνθρωποι της ισραηλινής ομάδας έβριζαν ανθρώπους τους ανθρώπους των “πρασίνων” κατά την είσοδο τους στην φυσούνα, ενώ άνθρωπος που συνόδευε την αποστολή επιτέθηκε φραστικά στον Αταμάν.

Όλα αυτά ενώ ήδη είχε προηγηθεί ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων μετά την ακατανόητη ενέργεια του Κλίβελαντ να επιχειρήσει κάρφωμα στην τελευταία φάση, για να δεχθεί το monster block και το… trash talking από τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Γκραντ προσπάθησε να μπει στη μέση ως ειρηνοποιός αλλά η κατάσταση πήγε να ξεφύγει. Τελικά έπειτα από ένα λεπτό χάρη στους περισσότερους παίκτες που ήταν ψύχραιμοι, εξομαλύνθηκε.

 

Αταμάν: “Όλη η Ευρώπη είδε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες”

Previous article

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού Aktor στο Game 2 (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.