0

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι της Τετάρτης (24/4), ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντως αναδιοργάνωση προκειμένου να πετύχει το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Όπως ήταν λογικό, τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο προπονητής των «πρασίνων», Φατίχ Τερίμ, ο οποίος σε συζήτηση με τους παίκτες αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της ήττας, δίνοντας βάρος στα σημεία που οδήγησαν σε αυτήν.

Επίσης, ο Τούρκος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να πετύχει το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια της Stoiximan Super League με Άρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με στόχο να γίνει η αντεπίθεση για τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Στο -4 από την κορυφή και με την κατάσταση να μη βρίσκεται στα χέρια του. Ωστόσο, άπαντες έχουν υποχρέωση να μην τα παρατήσουν μέχρι το φινάλε.

Από τη στιγμή που μαθηματικά δεν έχει κριθεί κάτι, πρέπει να δουν τον κάθε αγώνα σαν «τελικό», να αναπτερώσουν το ηθικό τους και να δώσουν τη δική τους μάχη, με αρχή γενομένης το παιχνίδι με τον Άρη.

Αυτοθυσία από Ναν, έπαιξε με ιγμορίτιδα: «Ξεχάστε το, δεν πρόκειται να χάσω αυτό το ματς»

Previous article

Στον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Αμερικανός γίγαντας Πατ Γκάσμαν!

Next article

You may also like