0

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ και η πολύ κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο ντέρμπι, έχουν διαμορφώσει μια άσχημη συνθήκη για το «τριφύλλι».

Το -4 από την κορυφή, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, έχει απομακρύνει κατά μεγάλο ποσοστό το πρωτάθλημα και η συγκυρία μόνο ιδανική δεν είναι για τους «πράσινους». Το κλίμα είναι βαρύ στο Κορωπί, η απογοήτευση έντονη, αλλά υπάρχει μια συνέχεια στην οποία άπαντες στον Παναθηναϊκού οφείλουν να συγκεντρωθούν.

Όσο υπάρχει ελπίδα…

Ναι, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και μόνο μια μεγάλη ανατροπή, η οποία δεν εξαρτάται από τον ίδιο αποκλειστικά, μπορεί να τα φέρει όλα… τούμπα. Ωστόσο, στην ομάδα οφείλουν να προχωρήσουν μέχρι να εξαντληθεί και η τελευταία πιθανότητα. Μαθηματικά το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και αυτή η Κυριακή μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Αν η ΑΕΚ δεν πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τότε θα μπει εκ νέου… φωτιά στην κορυφή. Αρκεί, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο.

Στις τάξεις της ομάδας, λοιπόν, προσπαθούν να… επανέλθουν πνευματικά, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής, περιμένοντας ευχάριστα νέα από τη Θεσσαλονίκη.

Αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο Φατίχ Τερίμ θα προχωρήσει δεδομένα σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Ούγκο και η μετατόπιση του Αράο στα στόπερ από τη στιγμή που θα λείψουν οι τιμωρημένοι Γεντβάι, Ακαϊντίν. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει ο Μπερνάρ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο. Επίσης, δεν αποκλείονται 2-3 ακόμα αλλαγές στην ενδεκάδα, πιθανότατα στα εξτρέμ ή ακόμα και σε μια από τις δυο θέσεις των ακραίων μπακ.

Επίθεση σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό και κάλεσμα για Βελιγράδι από τους οργανωμένους της Μακάμπι!

Previous article

Φατίχ Τερίμ: «Να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.