0

Σημαντικό βαθμό στη «μάχη» της παραμονής απέσπασε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β, μένοντας στο 0-0 με τον Διαγόρα, την στιγμή που στα playoffs η ΑΕΛ, επικρατούσε άνετα 3-0 της ΑΕΚ Β. Έφυγε με βαθμό από τη Ρόδο και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή ο Παναθηναϊκός Β!

Έφυγε με βαθμό από τη Ρόδο και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή ο Παναθηναϊκός Β!

Το σύνολο του, Σωτήρη Αντωνίου, παρότι αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο των playouts της Super League 2, Διαγόρα, χωρίς τον Φουρτάδο, κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμη ισοπαλία, 0-0, από τους γηπεδούχους και να διατηρήσει σοβαρές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Οι «πράσινοι» έχασαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο 21′ με το σουτ του Αθανασακόπουλου που έδιωξε ο Λαδάς, ενώ οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 40′ με τον Τσιαντούλα να πλασάρει και τον Ξενόπουλο να κρατά το μηδέν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός Β άγγιξε το γκολ. Ήταν το 50ο λεπτό όταν ο Προδρομίτης με όμορφη ενέργεια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Λαδά, ενώ στο 81′ ο Διαγόρας απείλησε με κεφαλιά του Μανιά η οποία αφού αρχικά χτύπησε στο δοκάρι, έφυγε άουτ.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Διαγόρας Ρόδου (Ν. Ράτκο): Λαδάς, Αρίας (89΄ Ταχματζίδης), Νικολής (89΄ Σταματούλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57΄ Μουντές), Βολάκης (57΄ Τσαβός), Λεσάι (83΄ Μανωλάκης), Μανιάς

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73΄ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73΄ Λιούμης), Λάμψιας (75΄ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (68΄ Μαντσίνι)

 

Χωρίς Μπερνάρ, Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη

Previous article

Ντραγκόφσκι: «Να βάλουμε τα δυνατά μας και να δούμε τι θα γίνει, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.