0

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:30, Cosmote Sport 1 HD) μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ (3-0), οι «πράσινοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση, επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες, προκειμένου να μείνουν… στο κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου, περιμένοντας παράλληλα να μην κερδίσει η Ένωση τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από τη μεριά τους, οι «κίτρινοι» προέρχονται από την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Ολυμπιακό και συνεχίζουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, εκεί όπου θα έχουν αντίπαλο το «τριφύλλι».

Διαιτητής θα είναι ένας γνώριμος στο ελληνικό κοινό, ο Αζέρος Αγκάγεφ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ζεϊνάλοφ και Εμιράλι. Τέταρτος θα είναι ο Πολυχρόνης, ενώ την ομάδα του VAR θα απαρτίζουν οι Ουμουντλού και Φωτόπουλος.

Με απώλειες στους στόπερ ο Παναθηναϊκός

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Ακαϊντίν και Γέντβαϊ, ούτε και τους Μπερνάρ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Αϊτόρ. Μαζεμένα τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, με τον Τούρκο τεχνικό να αναμένεται να χρησιμοποιήσει Ούγκο και Αράο στα στόπερ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συνθέτουν οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Χωρίς τρεις ο Άρης στη Λεωφόρο

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος που τόνισε ότι δεν αποτελεί το σημερινό ματς στη Λεωφόρο… πρόβα τελικού, καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του δίχως τους Βερστράτε, Βέλεθ, Πάρντο και Κάρλσον.

Την αποστολή του Άρη συνθέτουν οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Oντουμπάτζο, Moντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Στο 2-0 έληξαν όλα τα μεταξύ τους στη σεζόν

Τα δύο παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν πανομοιότυπα με τους γηπεδούχους να νικούν με 2-0. Ωστόσο, στα playoffs το… μοτίβο άλλαξε, όχι όμως ως προς το σκορ.

Στην έδρα του Άρη, τα γκολ των Μορόν και Μενέντεζ χάρισαν το τρίποντο στον Άρη, για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι γυναίκες του μπάσκετ θέλουν να το σηκώσουν και αυτές μέσα στον Πειραιά!

Previous article

Φώτης Ιωαννίδης: «Να ξεπεράσουμε την ΑΕΚ – Εννοείται πως δεν τα παρατάμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.