0

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν χάσμα στις διαπραγματεύσεις του Μάριο Χεζόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει κλείσει αλλού; Τι όχι;

Το χάσμα στις διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός που του… τυπώνει φανέλα, αλλά εκκρεμούν τα… αστέρια!

Ανομβρία ειδήσεων πρέπει να έχει προκύψει στην Ισπανία! Δημοσίευμα στο «que.es», αποκαλύπτει οτι μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάριο Χεζόνια προκύπτει χάσμα στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο. Και αυτό έχει να κάνει όχι τόσο με τις οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού φόργουορντ, αλλά με τον ρόλο που θα έχει ο «super mario» στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Κάτι που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια της διοίκησης των μερένγκες!

Κοινώς, ο Χεζόνια δεν θέλει να μείνει στην Ρεάλ, ή για να είμαστε πιο… κομψοί ψάχνει τρόπους για να σηκωθεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό φάνηκε και στο παιχνίδι της νυν του ομάδας με την πρώην στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague, όταν αποθεώθηκε και αποθέωσε τον κόσμο του «τριφυλλιού»!

Ο Χεζόνια δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από το δάχτυλο του και πως θα μπορούσε άλλωστε, πάνω από δύο μέτρα παλικάρι, οτι κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον καλύψει και οικονομικά και όσον αφορά στον ρόλο και τον χρόνο που θα έχει στην ομάδα. Υπάρχει ο Παπαπέτρου που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ματς με την Μακάμπι αλλά ολοι οι καλοί χωράνε.

Μήπως ο Χεζόνια έχει κλείσει αλλού και τσάμπα ασχολούνται ακόμα με το θέμα της ανανέωσης του με την Ρεάλ τα ισπανικά ΜΜΕ; Ο Χεζόνια δεν γίνεται να μην φορέσει ξανά τη φανέλα με το «τριφύλλι»!

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον να πάει στον τελικό του Κυπέλλου να παίξει για τη ζωή του

Previous article

Καλύτερα καρπούζι, παρά στόπερ! Ή πάρε κανονικούς ή πάρε τον Τερίμ και την «αυλή» και φύγετε όλοι μαζί!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.