0

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ο Τελικός Κυπέλλου μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου.

Official είναι πλέον, ότι ο Τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και στις 25 του επόμενου μηνός.

Η ΕΠΟ το ανακοίνωσε σήμερα (29/4), όπου και διευκρινίστηκε ότι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30. Την ίδια στιγμή ναι μεν στο σχετικό κείμενο δεν διευκρινίζεται, όμως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση

Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα.

epo.gr

Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες

Previous article

Τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο «δεν τιμάς το τριφύλλι Φώτη»;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.