0

Έξαλλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, αναπολούν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός και ο Άρης τον «τελείωσε» από την υπόθεση του τίτλου ανοίγοντας ξανά μία συζήτηση για τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος έχει ήδη αποτύχει.

Η πρόσληψή του έγινε γιατί ήταν ένας προπονητής που γνώριζε από πρωταθλητισμό. Ο στόχος για το «τριφύλλι» ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό δεν θα γίνει ούτε φέτος.

Γι’ αυτό και μετά το τέλος του αγώνα οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες. Ακόμη και την ώρα των δηλώσεών του, ο Τερίμ τα άκουσε από τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρη η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Αυτό το καταλαβαίνει κανείς αι με μία βόλτα στα social media. Ειδικά το Twitter έχει πάρει φωτιά. Οι λέξεις «Τερίμ» και «Ιβάν» τρεντάρουν.

Επικρατεί ένας χαμός από τη στιγμή που έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Άρη. Άλλο τα βάζουν απλώς με τον Τούρκο, άλλοι αναπολούν τον Γιοβάνοβιτς και άλλοι θέλουν να επιστρέψει ο τελευταίος αντί του Τούρκου.

Φυσικά από την όλη κατάσταση δεν λείπουν και οι επιθέσεις προς τον Γιάννη Αλαφούζο. Δική του ήταν η απόφαση να διώξει τον Σέρβο, δική του στο 101% και η επιλογή του Τερίμ. Μία επιλογή που έχει αποτύχει. Ακόμη και εάν οι «πράσινοι» πάρουν το Κύπελλο απέναντι στον Άρη, ο βασικός φετινός στόχος θα έχει κάνει φτερά.

 

 

 

 

Xαμός έξω από τα αποδυτήρια – Δεν ήταν μόνο ο Ιωαννίδης – Ποιοι τα άκουσαν μετά την ήττα από τον Άρη!

Previous article

Αναμένεται έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.