0

Σύμφωνα με ελληνικό ρεπορτάζ, ο Φατίχ Τερίμ μετράει… μέρες στην Ελλάδα με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι έξαλλος και να θέλει να τον απομακρύνει αμέσως μετά τον Άρη!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sportime:

«Ο Φατίχ Τερίμ έχει «τελειώσει» από τον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος ήθελε να τον απομακρύνει μετά την ήττα από τον Άρη. Τον «φρέναρε» το στενό του περιβάλλον!

Την έκανε την… αστοχία του ο Γιάννης Αλαφούζος και τώρα έχει πάρει ανάποδες. Έκαψε τον Πάολο Σόουζα για να φέρει τελικά τον απίθανο Φατίχ Τερίμ και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θέλει να γυρίσει το χρόνο πίσω. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Μετά την ήττα από τον Άρη που ουσιαστικά άφησε το «τριφύλλι» για 14η σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα, ο Αλαφούζος έβγαζε καπνούς!

Την επομένη της γκέλας που έφερε τον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια πίσω με λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες, είχε πάρει την απόφαση να τον «στείλει» τον Τούρκο. One way ticket για Κωνσταντινούπολη και να πάει παρακάτω. Τελικά κάποιοι άνθρωποι του πολύ στενού του περιβάλλοντος προσπάθησαν να τον μεταπείσουν να μην διώξει τώρα τον Τερίμ, αφού δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάει με part time προπονητή στον τελικό του Κυπέλλου και εν μέρει τα κατάφεραν. Είναι πλέον όμως δεδομένο και κλειδωμένο.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή. Ο Αλαφούζος το πάτησε το κουμπί. Και ενδεχομένως να είχε πέσει ήδη στο τραπέζι του Πάολο Σόουζα αν δεν υπήρχε το βέτο του Πορτογάλου για τον Αράο. Δεν πήγε καλά η συνύπαρξη τους στην Φλαμένγκο.»

Βασίλης Κωνσταντίνου: «Ο Τερίμ πρέπει να φύγει μόνος του αν δεν τον απολύσει ο Αλαφούζος – Διέλυσε τα αποδυτήρια»

Previous article

Ψηλά στη λίστα της Γαλατασαράι ο Ιωαννίδης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.