0

Σύμφωνα με γνωστό Ισραηλινό δημοσιογράφο η Μακάμπι αναμένεται να έχει περισσότερους από 1.500 οπαδούς στο πλευρό της στο αποψινό (2/5) Game 4 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:45, Novasports Prime)

Ενισχυμένη θα είναι η εξέδρα της Μακάμπι στο αποψινό (2/5) Game 4 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:45, Novasports Prime), αφού αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερο κόσμο σε σχέση με το Game 3, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έρχονταν από το Βελιγράδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, η νέα ενημέρωση από την πλευρά της Μακάμπι αναφέρει ότι στην “Χάλα Πιονίρ” θα βρεθούν περισσότεροι από 1.500 οπαδοί της ομάδας. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν το “περισσότεροι από 1.500” σημαίνει… 2.000 οπαδοί, όπου φαινόταν να είναι ο στόχος της “ομάδας του λαού”.

Το μόνο δεδομένο ωστόσο είναι ότι οι συγκεκριμένοι φίλοι της Μακάμπι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν κανονικά στο γήπεδο, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού AKTOR.

 

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, εκπληρώνω ένα όνειρο που είχα από μικρός»

Previous article

Τερίμ: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να γράψω µια ιστορία»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.