0

Μιλώντας στο flash interview ο κόουτς του Παναθηναϊκού σημείωσε: 

«Δείξαμε χαρακτήρα διότι όταν βρεθήκαμε πίσω επτά πόντους τα τελευταία 6-7 λεπτά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Αλλά ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ.

Τώρα πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτή τη νίκη αλλά και να μείνουμε ήρεμοι για το ματς στο ΟΑΚΑ που πιστεύω θα δημιουργηθεί μία τρομερή ατμόσφαιρα. Η Μακάμπι είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, όλοι είδαν. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Η διαφορά με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν ότι χάσαμε και απόψε ήταν ο Σλούκας. Σκόραρε, δημιούργησε και ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Οι υπόλοιποι έπαιξαν στο ίδιο επίπεδο. Ήμασταν πιο επιθετικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, πολύ καλοί στα ριμπάουντ και πήραμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη για εμάς και τους φιλάθλους μας. Το όνειρο συνεχίζεται και στο ΟΑΚΑ θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Για το 18/18 που έχουν οι γηπεδούχοι σε Game 5 και το γεγονός πως ήταν ο μόνος που δεν πανηγύρισε τη νίκη:

“Οι πανηγυρισμοί θα υπάρχουν μόνο αν πάμε στο Final Four. Δεν έχει καμία ουσία να πανηγυρίζεις πριν από αυτό. Ειλικρινά, για μας δεν υπάρχει πίεση από το 18/18 σε Game 5, πιστεύω πως η Μακάμπι θα έχει έξτρα πίεση εξαιτίας αυτού, όχι εμείς. Είναι ένας απλός αγώνας, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε καλά. Όπως είπα όμως τις προάλλες, που ήμασταν στο 1-2 στη σειρά, έτσι και τώρα λέω πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα των παικτών μου”.

Σλούκας: “Η νίκη αφιερωμένη στον Πάρη, ο Ναν έβαλε τρία μεγάλα σουτ στο -6”

Previous article

Ρεκόρ καριέρας ο Κώστας Σλούκας στον θρίαμβο στο Βελιγράδι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.