0

Ο Παναθηναϊκός έκανε το δύσκολο στο Βελιγράδι! Στο ΟΑΚΑ δε χάνει με τίποτα από τη Μακάμπι και ετοιμάζεται για το Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός το δύσκολο το έκανε στο Βελιγράδι. Εκεί που έπαιζε Game 4 με την πλάτη στον τοίχο. Η ήττα θα τον έστελνε one way ticket στην Αθήνα. Και το μεγάλο φετινό πρότζεκτ δε θα είχε αντίκρισμα. Συνήθως όμως ότι πληρώνει παίρνει κανείς. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε πολλά φέτος για να κάνει ρόστερ νικητών.

Και με προπονητή νικητή. Ο Αταμάν είτε αρέσει είτε δεν αρέσει είναι winner. Το μπάσκετ του μπορεί να είναι ροκ εν ρολ και να στηρίζεται λιγότερο στην τακτική και περισσότερο στο ατομικό ταλέντο και έμπνευση. Έχει όμως αποτέλεσμα.

Ο Ναν δεν μπορούσε να μείνει άπραγος. Έκανε μέτρια έως κακή σειρά έως και το Game 4. Ο Σλούκας μετά τους 0 πόντους στο προηγούμενο ματς απάντησε με 20 πόντους και πληθωρική εμφάνιση. Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός δε χάνει με τίποτα στο ΟΑΚΑ από την Μακάμπι. Καλή ομάδα αλλά στην Αθήνα με 20.000 πάνω από το κεφάλι τους, οι παίκτες του Κάτας δε θα μπορέσουν.

Κλειδώνουν οι αποχωρήσεις παικτών

Previous article

Record: «Ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.