0

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Στον Παναθηναϊκό το κάνουν πράξη ξεκινώντας τις ανανεώσεις από τις αθλήτριες που έδωσαν σιγουριά στους τελικούς από την πίσω ζώνη. Τόσο η Μπελιά όσο και το… ολλανδικό πολυκλείδι Μάρετ Γκρόθες θα συνεχίσουν στα πράσινα.

Παίκτριες του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν οι Μαριάννα Μπελιά και Μάρετ Γκρόθες. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η διοίκηση των «πρασίνων» έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, ανανεώνοντας το συμβόλαιο της Ελληνίδα λίμπερο και της Ολλανδής διαγώνιας.

Η Γκρόθες ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Μάιο του 2021, έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα, ένα double και είναι βασικό γρανάζι της ομάδας του Ντράγκαν Νέσιτς.

Η Μπελιά αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι, κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα και αναδείχθηκε MVP στον τέταρτο τελικό. Η 25χρονη λίμπερο είχε μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσει, καθώς μετά το πρόβλημα υγείας της Πέννυ Ρόγκα που την άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης, ήταν η μοναδική λίμπερο για τις «πράσινες», κάτι που όπως έχει δηλώσει η ίδια της έδωσε έξτρα ώθηση και φάνηκε αντάξια των προσδοκιών αφού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησε στα μέγιστα για την κατάκτηση της Volley League γυναικών. Για αυτό το λόγο η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία τους.

Τα δεδομένα για τις μεταγραφές που θα γίνουν

Previous article

Νικολογιάννης: Ο Παναθηναϊκός θέλει Ιωαννίδηδες και δύο φορές καλύτερη ομάδα, για να κερδίσει τις «σημαδεμένες τράπουλες»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.