0

Απ’ τη χρησιμοποίηση 28 διαφορετικών παικτών ως το φινάλε της κανονικής περιόδου, στο απότομο κλείσιμο του ροτέισον στα πλέι οφ και την αγωνιστική εξαφάνιση, όχι ενός και δύο, αλλά τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστών. Πώς διαχειρίστηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ.

Μία μόνιμη κατάσταση ανισορροπίας και κάκιστης διαχείρισης του υλικού του Παναθηναϊκού απ’ την πλευρά του Φατίχ Τερίμ στο φίνις της σεζόν, που (όπως αποδείχτηκε) είχε μεγάλο κόστος.

Πέρυσι οι «πράσινοι» έφτασαν να διεκδικούν τον τίτλο ως το τέλος με 13-14 παίκτες και φέτος, που υπήρχαν πολύ περισσότερες (και ποιοτικές) επιλογές, ο 70χρονος τεχνικός «πάρκαρε» κι «έκαψε» στα πλέι οφ το 1/3 του ρόστερ στον πάγκο ή εκτός αποστολής.

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε απ’ την κανονική περίοδο με τους Σένκεφελντ κι Αϊτόρ και στα πλέι οφ, προστέθηκαν οι Ρούμπεν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ, Ούγκο.

Με τον Φατίχ Τερίμ να… θυμάται στα τρία τελευταία ματς τους Βιλένα, Λημνιό και να έχει διαρκώς στο «μπες-βγες» τον Παλάσιος

Οι επτά «εξαφανισμένοι» του Παναθηναϊκού

Ντανιέλ Μαντσίνι:

Με Γιοβάνοβιτς έπαιξε σε 24 ματς (10 ως αλλαγή) και με τον Τερίμ 16 (τα 6 αλλαγή), όμως στα πλέι οφ ο χρόνος του ελαχιστοποιήθηκε. Πήρε μέρος σε 5 ματς όλα ως αλλαγή, με σύνολο 140 αγωνιστικά λεπτά (28 ανά παιχνίδι), ενώ σε 3 αγώνες έμεινε εκτός αποστολής.

Ρούμπεν Πέρεθ:

Από βασικότατο στέλεχος τα προηγούμενα 2,5 χρόνια και τα 21 ματς με τον Γιοβάνοβιτς, έπεσε στα 10 με τον Τερίμ. Στα δε πλέι οφ, ενώ ξεκίνησε βασικός και πήγε εξαιρετικά στο Φάληρο, ακολούθως μέτρησε μόλις 2 συμμετοχές ως αλλαγή (168’) και σε 5 ματς δεν έπαιξε καθόλου!

Αϊτόρ

Αν κι ο Τερίμ είχε αρχικά τον Καταλανό εξτρέμ στο ροτέισόν του με 10 συμμετοχές (2 γκολ), στα πλέι οφ παραγκωνίστηκε ολοκληρωτικά με 7 ματς εκτός αποστολής κι ένα στην 20άδα (Λαμία) χωρίς να παίξει. Σαν να πλήρωσε ο Αϊτόρ όλες τις… αμαρτίες για τα «Χ» με Λαμία και Κηφισιά.

Μπαρτ Σένκεφελντ

Από αναντικατάστατος αρχηγός βρέθηκε αίφνης «πεταμένος» εκτός ενδεκάδας κι αποστολών ως 5η επιλογή στους στόπερ. Μετά την αποβολή του στο ματς με την Κηφισιά, δεν ξανάπαιξε, όντας τραυ-
ματίας, ανέτοιμος ή εκτός. Ο Τερίμ δεν τον πήρε ούτε πάγκο με τον Αρη παρότι δεν είχε στόπερ.

Φίλιπ Τζούριτσιτς

Ναι, η έλευση του Τερίμ συνέπεσε με τους δύο μυικούς τραυματισμούς του στη γάμπα, όμως στα πλέι οφ έπαιξε μόλις 56’ σε 4 ματς, όντας μόνιμα αλλαγή, ενώ σε τρεις αγώνες δεν μπήκε καθόλου. Ο Τούρκος δεν τον «έβλεπε» κι αυτό μάλλον θα στερήσει απ’ τον «Τζούρι» το Euro.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

Ούτε επί Γιοβάνοβιτς έπαιζε πολύ -αν κι όποτε έμπαινε πάντα σκόραρε- όμως επί Τερίμ «ξεχάστηκε» εντελώς στα πλέι οφ. Δεν έπαιξε σε 5 ματς (στα 3 εκτός αποστολής), μετρώντας μόλις 3 συμμετοχές με 58’ (μία ασίστ). Οντας μόνιμα σε έναν άχαρο ρόλο, να μπει για να γυρίσει τα παιχνίδια.

Βίτορ Ούγκο

Ο Βραζιλιάνος ήταν επιλογή Τερίμ, αλλά φαίνεται πως δεν τον κέρδισε. Πήρε ματς στην αρχή, ωστόσο στα πλέι οφ υποβιβάστηκε με 4η επιλογή με 91’ σε 2 αγώνες και 5 ματς εκτός αποστολής. Προφανώς για να μη συμπληρώσει 10 παιχνίδια (με 45λεπτη συμμετοχή) κι ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

 

Κανένα θέμα με Μπουλούτ

Previous article

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.