0

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που μετά το τετραήμερο ρεπό για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα (7/5) στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» θα αρχίσουν προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας μπροστά τους 8 μέρες δουλειάς, αφού το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 15 Μαϊου.

Ο στόχος γι αυτές τις ημέρες προετοιμασίας είναι κυρώς η πνευματική ανάταση και η ανύψωση του πεσμένου ηθικού…

Να φτιάξει το βαρύ κλίμα

Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Φατίχ Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές του είναι να φτιάξουν το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά τις δυο σερί ήττες και την απώλεια (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) του πρωταθλήματος.

Να «καθαρίσουν» το μυαλό τους, να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν και και να προετοιμαστούν για το ματς της Τούμπας με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

Οσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό όταν, ουσιαστικά, μιλάμε για μια ομάδα που έχει σοκαριστεί από όσα έγιναν τελευταία και τα οποία οδήγησαν στο να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία επιστροφής στην κορυφή, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Μπορεί, πλέον, ο μεγάλος στόχος που έχει απομείνει να είναι το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά γι αυτό υπάρχει ακόμα δρόμος.

Προηγούνται τα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κι εκεί θα επικεντρωθεί η ομάδα, αρχής γενομένης από αυτό με τον δικέφαλο του βορρά.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»!

Previous article

Με την… πράσινη ορμή του ΟΑΚΑ για την επιστροφή στο Final Four

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.