0

Ο Γιάννης Κώτσιρας φέρεται πως έχει απόσταση αναφορικά με τις απαιτήσεις του και τα όσα του προσφέρει ο Παναθηναϊκός για την επέκταση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», όλα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του Γιάννη Κώτσιρα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αρχικά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση για να αποχωρήσει ο Γιώργος Βαγιαννίδης από την ομάδα, αφού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πρότζεκτ του συλλόγου.

Αναφορικά με τον Κώτσιρα, όμως, υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό από τα χρήματα που αξιώνει ο παίκτης, συγκριτικά με όσα του προσφέρονται από το «τριφύλλι». Ο 31χρονος μπακ φαίνεται να ζητάει γενναία αύξηση απ’ όσα λαμβάνει στο τρέχον συμβόλαιό του και αναμένεται να γίνει κι άλλη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με την ελπίδα να υπάρξει ανατροπή στην πορεία που δείχνει να έχει πάρει η συγκεκριμένη υπόθεση.

«Δύο στα δύο», Κύπελλο και το βλέμμα στο «αύριο»

Previous article

Η κίνηση ΜΑΤ που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Ναν και δεν περίμενε ο Αμερικανός NBAer και έφερε τα πάνω κάτω

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.