0

Δεν το συζητάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το θέμα του Κέντρικ Ναν. Πληρώνει τρελά χρήματα για να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Μυθική πρόταση στον Κέντρικ Ναν ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλο. Το ακούμε, λέγεται, γράφεται, αλλά το Sportime περνάει στο παρασύνθημα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τον Αμερικανό guard ένα σύγχρονο μπασκετικό Μίδα με πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Κέντρικ Ναν. Talk of the town! Όχι μόνο στα μέρη μας, αλλά σε ολάκερη την Euroleague. Μιλάμε για το Νο1 σκόρερ. Γι’ αυτό που έως τώρα κάνει την τεράστια διαφορά (μαζί με τον Κώστα Σλούκα) στις αναμετρήσεις απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ! Για τον παίκτη που αν όλα πάνε καλά (που θα πάνε), απόψε το βράδυ θα έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή του στο Final 4.  Για πρώτη φορά μετά το 2012. Διότι, το μεγάλο ζητούμενο αυτό ήταν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός δίνει «γη και ύδωρ» (κυριολεκτικά) για να τον κρατήσει στην Ελλάδα. Αναλυτικά τα όσα προσφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον παίκτη που θεωρεί τον καλύτερο ξένο που έχει έρθει μετά τον Ντομινίκ.

Η πρόταση στο Κέντρικ Ναν

Το συμβόλαιο είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια! Ναι, ορθώς διαβάσατε. Πενταετές συμβόλαιο που έχει επί της ουσίας… «λευκή επιταγή». Το οικονομικό; Ούτε λίγο, ούτε πολύ 3 μύρια ΚΑΘΑΡΑ τον χρόνο και δεν είναι μόνο αυτά σε όσα προσφέρει το «τριφύλλι». Στην πρόταση υπάρχει έξτρα unlimited ενοίκιο σπιτιού σε όποια περιοχή θέλει η οικογένειά του, συν το Νο1 αγγλόφωνο σχολείο πληρωμένο από την ΚΑΕ για τα δύο παιδιά του 29χρονου πρώην Nbaer.

Τι είχε αναφέρει ο ίδιος πρόσφατα: «Η οικογένεια μου παίζει σημαίνοντα ρόλο για την τελική μου απόφαση», ανέφερε εσχάτως ο Ναν! Μόνο που με 15 «τούβλα» για 5 χρόνια η (οικογενειακή) λογική πάει περίπατο! Ακόμα και η επιθυμία για επιστροφή στο ΝΒΑ…

Το τελευταίο ζήτημα για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή είναι ο Μπάλντοκ

Previous article

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-72: Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.