0

O Κέντρικ Ναν έχει υπογράψει διετής επέκταση με τον Παναθηναϊκό AKTOR, με το νέο συμβόλαιο του Αμερικανού να περιλαμβάνει buy-out.

Έριξε… βόμβα ο Τσέμα Ντε Λούκας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον οποίο σφραγίστηκε η επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR σε final-4 της Euroleague μετά από 12 χρόνια!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Ισπανός ρεπόρτερ, ο Κέντρικ Ναν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον διατηρήσει στο «τριφύλλι» και για τις δύο επόμενες σεζόν.

Στο νέο συμβόλαιο που φέρεται να έχει υπογράψει ο Αμερικανός γκαρντ, υπάρχει buy-out για το NBA γι’ αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να διευκρινίζεται το ύψος του.

Εφόσον η εν λόγω είδηση επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει το… κερασάκι στην τούρτα μετά την τεράστια πρόκριση στο final-4 του Βερολίνου, με τον Κέντρικ Ναν να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του «εξάστερου» τη φετινή σεζόν.

 

 

Κάτας: “Έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ, δεν μιλήσαμε ποτέ για τους διαιτητές αλλά ίσως έπρεπε να το κάνουμε”

Previous article

Γιαννακόπουλος: «Τα συγχαρητήρια όταν σηκώσουμε την κούπα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.