0

Ο Παναθηναϊκός το μόνο σίγουρο είναι πως και του χρόνου θα έχει ομάδα που θα είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ. Βρυχάται. Η πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης μαζί με αυτές των Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι είναι εδώ. Η πρόκριση στο F4 του Βερολίνου η αρχή. Η ανανέωση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν η συνέχεια. Όπως και να κλείσει η σεζόν φέτος, ένα είναι το σίγουρο. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και αυτός είναι πρόλογος και για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, αυτό λίγο ενδιαφέρει τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό που θέλουν είναι να χαρούν, να γευθούν τη φετινή. Το ταξίδι στο Βερολίνο, που θα βαφτεί έως ενός σημείο του «πράσινο». Στόχος η κατάκτηση της Euroleague. Και μετά στόχος η κατάκτηση της Basket League. Το πιο εντυπωσιακό και συνάμα για τους αντιπάλους του είναι πως ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μην έχει ταβάνι. Για το ρόστερ και της επόμενης σεζόν.

Αν και είναι νωρίς, υπάρχουν κάποια δεδομένα που φαίνεται να διαγράφονται. Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι δεν κόλλησαν με την ομάδα. Φυσικά και υπάρχουν αγώνες μπροστά, πιο σημαντικοί μάλιστα από όσους έχουν παιχτεί έως τώρα. Αλλά είναι φανερό πως δεν κόλλησαν.

Ο Παναθηναϊκός θα έχεις τις σταθερές του Ναν και του Σλούκα και την επόμενη σεζόν. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα μεταγραφικά μπαμ που θα γίνουν. Ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει ψηλό σούπερ σταρ. Όλοι μιλούν για τον Ταβάρες. Η απόκτηση του όμως π.χ. θα μετριάσει σίγουρα το χρόνο του Λεσόρ. Δε γίνεται να παίζει όσο παίζει φέτος αν έρθει ο Ταβάρες. Υπάρχει φυσικά και ο free agent το καλοκαίρι Πουαριέ.

Το ζήτημα είναι αν αποκτηθεί και παίκτης στο 3. Και αυτό γιατί θα ανεβάσει στο 1-2 τον Γκριγκόνις. Το σύστημα με τους 3 γκαρντ δεν είναι και τόσο σίγουρο πως από την επόμενη σεζόν ο Αταμάν θα το έχει τόσο πολύ στο παρκέ. Ο Χεζόνια είναι παίκτης που ο κόσμος λατρεύει και φιτάρει πολύ με το στυλ του Παναθηναϊκού. Υπάρχει βέβαια και ο πιο ενεργητικός στο σκοράρισμα Πάντερ. Ίσως να μην ταιριάζει τόσο αλλά είναι παίκτης που τα βάζει από παντού. Όπως και ο Ναν βέβαια.

Νέο πρωτοσέλιδο ο Ιωαννίδης στη Record: «Τον θέλει μαζί με Γκιοκέρες» (Pic)

Previous article

Σύντροφος Ναν: «Μεγάλη μαχαιριά! Δεν γνώριζα τίποτα για την ανανέωση!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.