0

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Ναν με τον Παναθηναϊκό

Ο ατζέντης του Κέντρικ Ναν, Γιώργος Πάνου, έκανε μία ανάρτηση στα social media και αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του Αμερικανού γκραντ με τον Παναθηναϊκό AKTOR, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης.

Οπως ανέφερε, στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει NBA-out και για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και για το επόμενο.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια. Ο Κέντρικ αποτέλεσε ζωτικής σημασίας κομμάτι για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της EuroLeague και ο Παναθηναϊκός έδωσε τον Κέντρικ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναδεικνύει το ταλέντο του σε ελίτ επίπεδο. Αυτό το συμβόλαιο θα επιτρέψει στον Κέντρικ να έχει την ευελιξία να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρο του για την επιστροφή στο NBA, εάν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, εξασκώντας το δικαίωμα του NBA-out αυτό το καλοκαίρι και το επόμενο».

 

Η mini movie της πρόκρισης του Παναθηναϊκού: Από την προσμονή, στην… εκτόξευση και την αποθέωση (Vid)

Previous article

Γιαννακόπουλος για τα εισιτήρια του Final Four: «Δεν μπορώ να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου, δεν έχω ούτε για δείγμα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.