0

Δεν επέλεξε τυχαία ο Παναθηναϊκός να συμφωνήσει με τον ελεύθερο Μπάλντοκ. Υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό με θέα στα… επόμενα και όχι μόνο. Με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι το κεντρικό πρόσωπο των εξελίξεων αλλά και της αυστηρής κριτικής από το κοινό.

Συλλαλητήριο του ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί των Πράσινων την επόμενη Κυριακή (19/5) πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και μάλλον δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερες συστάσεις για να αντιληφθεί πως δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν τον επενδυτή της ΠΑΕ.

Αν μπορεί να γίνει χειρότερο όλο αυτό; Κανείς δεν ξέρει. Σίγουρα πάντως δεν βοηθά η μεταγραφική ιστορία που ήρθε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα. Εκείνη που σχετίζεται με την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Μένει ελεύθερος από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ –που υποβιβάζεται- ο 31χρονος μπακ άρα δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι». Αναζητώντας όμως το «γιατί» οι Πράσινοι σε μια θέση που έχουν δύο λύσεις πρώτης γραμμής –και μάλιστα με Έλληνες παίκτες- έψαξαν τόσο νωρίς για μια ακόμη, το πράγμα μπερδεύει. Γιατί; Διότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πουλήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Όπως βεβαίως περιμένει προτάσεις και για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Για τον Βαγιαννίδη μάλιστα φέρεται να ψάχνει στην αγορά το ποσό των 5-6 εκατ ευρώ. Θα δώσει δηλαδή τον 22χρονο άσο ο Παναθηναϊκός για να τον αντικαταστήσει με κάποιον 10χρόνια μεγαλύτερο του. Και θα το κάνει σε μια συγκυρία που θεωρητικά το στοίχημα είναι να «ενισχυθεί» η παρούσα ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει του χρόνια πια το επόμενο πρωτάθλημα. Για την ιστορία;

Νικολογιάννης: «Έτοιμοι Μπερνάρ-Μλαντένοβιτς με ΠΑΟΚ, θα δούμε για Ιωαννίδη»

Previous article

Επιστροφή στην δράση κόντρα στον Προμηθέα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.