0

Θυμάστε τον Ουριέλ Αντούνα;

Ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν κι ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εξακολουθούν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τον «συνδέουν» με το Τριφύλλι.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής διανύει μια άκρως παραγωγική σεζόν με το προσωπικό του κοντέρ να γράφει 13 γκολ – 6 ασίστ σε 31 ματς με την Κρουζ Αζούλ.

Εσχάτως και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «masfichajes.com» ο Αντούνα θα μπορούσε να παίξει ξανά για ευρωπαϊκή ομάδα με επίκεντρο το μεταγραφικό παζάρι που έρχεται.

Μια σημαντική λεπτομέρεια της υπόθεσης αφορά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Κρουζ Αζούλ και τα «θέλω» της μεξικάνικης ομάδας.

Κάτι που εφόσον ισχύει σημαίνει πως ο παίκτης δεν μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι όπως κυκλοφορούσε ευρέως από τον περασμένο Γενάρη.

«Η πιθανή μεταγραφή του Αντούνα εγείρει σημαντικά οικονομικά ζητήματα για την Κρουζ Αζούλ.

Με τα μισά δικαιώματα απ΄την πώληση του παίκτη να ανήκουν στην Τσίβας, η Κρουζ Αζούλ θα πρέπει να αξιολογήσει προσεχτικά όλα τα δεδομένα και τα οικονομικά οφέλη μιας πιθανής πώλησης.

Θα ρισκάρει η Κρουζ Αζούλ να αφήσει τον σταρ – σκόρερ της να ψάξει μια νέα ευρωπαϊκή περιπέτεια;» σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ που επιπροσθέτως καταγράφει το ενδιαφέρον τεσσάρων ομάδων από την ιταλική Serie A και την ισπανική La Liga να αποκτήσουν τον Μεξικανό άσο.

 

Αρκετές οι πιθανότητες για Ιωαννίδη με ΠΑΟΚ

Previous article

Παναθηναϊκός: «Αδύνατο να καλύψουμε τη ζήτηση – Έτσι θα διατεθούν τα 539 εισιτήρια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.