0

Τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου. Η Ελληνίδα κεντρικός, που ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της κατάκτησης του πρωταθλήματος, συμφώνησε με την διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Χατζηευστρατιάδου ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2021 από τους «πράσινους» και έκτοτε έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 1 double.

Ενώ άλλη μια ενίσχυση πραγματοποίησε η διοίκηση του «τριφυλλιού», αφού έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση της πασαδόρου, Ευαγγελίας Τάνη.

Η Θεσσαλονικιά πασαδόρος πήγε φέτος από τον Άρη στον Ολυμπιακό, αλλά η πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Πειραιά δεν έγινε αποδεκτή. Προτίμησε το Μαρκόπουλο για να παίζει, όμως η αποχώρηση του κόουτς Πασκουαλίνο και των Νικολογιάννη, Τοντάι την έκαναν να αποχωρήσει. Εν τέλει όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί τελικά στον Παναθηναϊκό, ως αλλαγή της Αθηνάς Παπαφωτίου.

Έκλεισε τον Ολλανδό ακραίο, Βαν Γκάρντερεν!

Previous article

Αταμάν στην Τουρκία: «Παναθηναϊκός, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη, τίποτα λιγότερο από την κούπα»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.