0

Μεγάλος ξεσηκωμός έχει δημιουργηθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το συλλαλητήριο της Κυριακής κατά τη Γιάννη Αλαφούζου μετά τη «βαριά» ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-4.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια «βαριά» ήττα με 1-4 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. Κάπως έτσι οι Πράσινοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης, αφού σε περίπτωση που ηττηθούν από τους «ερυθρόλευκους» την ερχόμενη Κυριακή θα τερματίσουν 4οι και μετά θα πρέπει να κατακτήσουν το Κύπελλο στο οποίο θα βρουν απέναντί τους τον Άρη.

Η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα, έχει φέρει μεγάλο αναβρασμό στον κόσμο της ομάδας. Ο οποίος βρίσκεται ενάντια στον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου.

Την Κυριακή λοιπόν η Θύρα 13 έχει ανακοινώσει συλλαλητήριο πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κατά του ισχυρού άνδρα της ομάδας. Μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ μάλιστα έχει δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερος αναβρασμός για το συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής (19/5), με τον κόσμο στο twitter να… ξεσπά και να ζητά από τον Γιάννη Αλαφούζο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μετά τη σημερινή ήττα και το συλλαλητήριο που έχουν εξαγγείλει οι φίλοι του «τριφυλλιού» ν’ αναφέρουμε και μία απίθανη σύμπτωση. Το 2008, όταν περίπου 30.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Πεδίο του Άρεως για να ζητήσουν την απομάκρυνση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, είχε προηγηθεί ήττα με 4-1 από τους ασπρόμαυρους της Κρήτης, τον ΟΦΗ!

 

Νικολογιάννης: «Σε ελεύθερη πτώση ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κανένα μέλλον έτσι όπως τον βλέπω με τον Τερίμ»

Previous article

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη – Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.