0

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τις Καρκάσες, Άτκινσον, Γενιτσαρίδη, Κελεσίδη, Βασιλαντωνάκη και Φουμάκη.

Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που ήταν και το τρίτο συνεχόμενο, στον Παναθηναϊκό θα έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της νέας σεζόν. Αρχικά θα παραμείνει ο Ντράγκαν Νέσιτς με τον Σέρβο προπονητή να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο όπως αναφέρουν και ΜΜΕ της Σερβίας, Εκτός ομάδας έμειναν οι Καρκάσες, Άτκινσον, Γενιτσαρίδη, Κελεσίδη, Βασιλαντωνάκη και Φουμάκη, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με έξι αθλήτριες στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ (που ήταν και το τρίτο συνεχόμενο) και αναμφίβολα η κάθε αθλήτρια είχε τη συμβολή της σε αυτή την επίτευξη.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τις :Κένια Καρκάσες, Σέρινταν Άτκινσον, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Σοφία Βασιλαντωνάκη και Θεοδώρα Φουμάκη για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους σταδιοδρομία.»

Το damage control, ο Κόντης, οι ευθύνες (και) των παικτών

Previous article

Τρεις σερί ήττες μετά από 27 μήνες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.