0

Η Νόριτς ανακοίνωσε την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη, όμως στον Παναθηναϊκό έχουν φροντίσει να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του διεθνή αριστερού μπακ.

Μετά τη συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού «πάγωσαν» κάθε άλλη μεταγραφική δραστηριότητα. Προφανώς, δεν έπαψαν να συγκεντρώνουν πληροφορίες για παίκτες και να μαθαίνουν νέα, όμως δεν προχώρησαν σε σοβαρές συζητήσεις με ατζέντηδες και άλλες ομάδες.

Αυτή η απόφαση σχετίζεται και με την εκκρεμότητα στην τεχνική ηγεσία. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προπονητή, ο Χρήστος Κόντης θα δουλέψει ως υπηρεσιακός μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και επί της ουσίας, ο αντικαταστάτης του Φατίχ Τερίμ δεν έχει εντοπιστεί.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν υλοποιήσει ένα μέρος του σχεδιασμού, για να διαμορφώσουν το ρόστερ εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του καλοκαιριού. Δεν ήταν δυνατόν η διοίκηση να περιμένει για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, έως ότου προσληφθεί ο νέος προπονητής.

Για τον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος μελετά βιογραφικά και δέχεται εισηγήσεις. Πριν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιλέξει το πρόσωπο, θα αποφασίσει για τα χαρακτηριστικά του. Διότι η άποψη του εφοπλιστή είναι ότι ο προπονητής που θα επιλεγεί, πρέπει να πιστεύει στο ρόστερ και να θέλει να το αναβαθμίσει και όχι να το «ξηλώσει».

Άλλωστε, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει κατευθύνσεις για την ελληνοποίηση του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού. Κάθε πρωτοκλασάτος Έλληνας στην αγορά, εξετάζεται από τους «πράσινους» και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, θα δρομολογηθεί κίνηση για την απόκτηση του.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης στρατηγικής, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο διεθνής αριστερός μπακ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Νόριτς, μετά από μία τετραετία με 103 συμμετοχές και 7 ασίστ. Η αγγλική ομάδα επισημοποίησε το «αντίο» με ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο στα social media.

Το πρώτο μήνυμα από το περιβάλλον του 29χρονου ποδοσφαιριστή, δεν είναι ενθαρρυντικό για τον επαναπατρισμό. Ο Γιαννούλης επιθυμεί να παίξει στην Premier League και πιστεύει ότι ως ελεύθερος θα δεχτεί μία συμφέρουσα πρόταση. Έχοντας «προίκα» τις εμφανίσεις του στην Championship.

Αργότερα στη διάρκεια του καλοκαιριού, εφόσον ο Γιαννούλης δεν υπογράψει στην Αγγλία, θα σκεφτεί τη Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» δεν έχουν καταθέσει πρόταση στον διεθνή αριστερό μπακ, όμως έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους και θα αναμένουν, χωρίς να βιάζονται.

Νικολογιάννης: «Όλοι ζουν για τον τελικό – Σε εξαιρετική ψυχολογία ο Αϊτόρ»

Previous article

Το τέλος αυτής της ομάδας θα είναι άδικο να έρθει χωρίς τίτλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.