0

Οι Κύπριοι βάζουν τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στο στόχαστρο ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τις αξιώσεις του «τριφυλλιού».

Ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε αρκετά γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα φέτος και έχει δηλώσει στους συμπατριώτες του ότι επιθυμεί μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2025 και το μέλλον του παραμένει ανοιχτό, με κυπριακά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και της Ομόνοιας.

Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν είναι απλή, καθώς τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει τουλάχιστον 800.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που οι δύο κυπριακές ομάδες δεν φαίνονται διατεθειμένες να προσφέρουν.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει προς το παρόν καμία επιβεβαίωση και ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν.

Το τρόπαιο της Ευρωλίγκας στα γραφεία του ΟΠΑΠ – Ο Σλούκας έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς: «Φέραμε το 7ο από τη Γερμανία»

Previous article

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.