0

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως τη Δευτέρα (10/6) θα γίνει η προκαθορισμένη συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση με ώρα έναρξης στις 4μ.μ. με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να βρίσκεται κανονικά σε αυτή.

Τη Δευτέρα (10/6) θα γίνει η προκαθορισμένη συζήτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με θέμα το γήπεδο στο Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση στην οποία θα βρεθεί και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη πήγαν την όλη εκδήλωση μια ώρα νωρίτερα για να εξυπηρετηθούν και όλοι όσοι ήθελαν να πάνε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό για την Α1 Ανδρών.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη αναφέρει:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την αλλαγή ώρας για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου με ζήτημα τη Διπλή Ανάπλαση λόγω των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών.

Η διοίκηση του Συλλόγου ενημερώνει ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. μία ώρα δηλαδή νωρίτερα από την προκαθορισμένη, προκειμένου να μπορούν να μεταβούν με μεγαλύτερη άνεση όσοι-ες επιθυμούν στο ΟΑΚΑ για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ στην Α1 ανδρών.

Στη συζήτηση θα βρίσκεται κανονικά ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας και θα μεταδοθεί livestreaming”.

 

 

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στην Ευρωλίγκα ο Κέντρικ Ναν

Previous article

Υποψήφιοι για πώληση Σπόραρ και Βέρμπιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.