0

Ο Ντάριλ Μέικον ανέλυσε όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι (4/3, 21:00) και για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Το πλάνο μας είναι να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε δυνατά, να παίξουμε ενωμένοι. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετά πάνω-κάτω στην απόδοσή μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι συνεχίζουμε να παλεύουμε, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, να εμπιστευόμαστε τους προπονητές μας, να εμπιστευόμαστε το πλάνο. Κάποιες φορές το αποτέλεσμα μπορεί να μην έρθει, αλλά το θέμα είναι να έχεις κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τα καταφέρεις», σημείωσε αρχικά ο Μέικον ενόψει του αυριανού (4/3) αγώνα, προτού προσθέσει:

«Όπως προανέφερα πρέπει απλά να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν προσπαθήσεις, όταν παίζεις σκληρά και ξέρεις πως έχεις κάνει ό,τι μπορείς για να κερδίσεις, το αποτέλεσμα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πολλές φορές δεν εξαρτάται από σένα».

Για την Αρμάνι: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Να είμαστε ο εαυτός μας. Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Δεν ξέρω πόσες συνεχόμενες νίκες έχουμε μετά την ήττα μας στην πρεμιέρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος στο πρωτάθλημα».

Έκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Πάει για το μπαμ με Χάλαντ η Μπαρτσελόνα – Ταξίδεψε στην Γερμανία ο Τσάβι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.