0

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο πάντα ήρεμος Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε έντονα ενοχλημένος από ερώτηση δημοσιογράφου.

Για την ακρίβεια ο τεχνικός του τριφυλλιού άκουσε τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως αν κάποιος έβλεπε το ματς χωρίς να ξέρει τη βαθμολογία, ποιον θα θεωρούσε ότι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Γιοβάνοβιτς, που πάντα με ήρεμο τρόπο υπερασπίστηκε την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Μην υποτιμάτε την ομάδα μου, δεν είναι σωστό. Με τη συμπεριφόρα μου δεν έχω δείξει ασέβεια. Και όταν ήμασταν στο συν 12 στη βαθμολογία, πάλι έλεγα πόσο καλές είναι οι υπόλοιπες ομάδες και πόσο ανταγωνιστικές. Μη βλέπετε το σημερινό παιχνίδι και μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις.

Πρέπει να βλέπετε όλη την εικόνα. Είμαστε στην 24η αγωνιστική και από την αρχή έως σήμερα είμαστε στην κορυφή. Όχι γιατί μας χαρίζει κάποιος κάτι. Αλλά γιατί το δικαιούμαστε και δίκαια είμαστε εδώ. Είμαστε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Είναι προσβλητική η ερώτησή σας. Αναφέρεστε μόνο σε ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Την ερώτηση αυτή δεν την αξίζω ούτε εγώ, ούτε η ομάδα μου»

Χουάνκαρ: «Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Previous article

Καλομάθανε τόσα χρόνια στον Πειραιά: «Μόνο η κυβέρνηση δεν βλέπει ότι είναι από τα πιο ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.