0

Ο Τάκης Μπαλτάκος ενημέρωση θεσμικά όχι μόνο τις FIFA-UEFA για τις ακραίες και εκτός ορίων συμπεριφορές Μαρινάκη-Καραπαπά, αλλά και την αθλητική δικαιοσύνη σε επίπεδο εισαγγελέα.

Αποφασισμένη να κυνηγήσει θεσμικά τους Μαρινάκη-Καραπαπά είναι η ΕΠΟ.

Όπως είχε διαρρεύσει από την Δευτέρα (27/3) το βράδυ και μετά την επεισοδιακή συνάντηση ΕΠΟ-ΚΕΔ-Big 4 για την διαιτησία, στην ομοσπονδία υπήρχε σκέψη να μην αφήσουν αυτή τη φορά να περάσουν έτσι οι προκλήσεις, οι έργω και λόγω υβριστικές συμπεριφορές, οι επιθέσεις, η εκτόξευση αντικειμένων και οι χυδαιότητες και να προχωρήσουν σε καταγγελία σε FIFA-UEFA σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά.

Ο Τάκης Μπαλτάκος βρίσκεται ήδη στην Ελβετία σε προγραμματισμένο ραντεβού για διάφορα θέματα και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενημερώσει θεσμικά και για τα γεγονότα της χθεσινής συνάντησης.

Ταυτόχρονα, όμως, η ΕΠΟ θα απαντήσει θεσμικά, όχι μόνο σε διεθνές επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ελληνικής-αθλητικής δικαιοσύνης.

Για το λόγο αυτό, θα ενημερωθεί αναλυτικά ο αθλητικός (στο ποινικό σκέλος) και ποδοσφαιρικός (στο πειθαρχικό σκέλος) εισαγγελέας, κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος ώστε οι ακραίες και εκτός ορίων συμπεριφορές που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα να οδηγηθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή όπου αλλού αρμόζει.

Σε δύο στελέχη της FIFA ανατέθηκε το «ελληνικό πρόβλημα» – Θα αναφέρονται απευθείας στον Ινφαντίνο!

Ο Τάκης Μπαλτάκος, που βρίσκεται στη Γενεύη, ενημέρωσε για όσα θλιβερά συνέβησαν στη σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ, με τους υπερεθνικούς να μην… εκπλήσσονται και τη FIFA να αναλαμβάνει ήδη δράση!

Σε δύο στελέχη της FIFA ανατέθηκε το «ελληνικό πρόβλημα», όπως συνεχίζουν, δυστυχώς -αλλά δικαίως- οι ξένοι να χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο στη χώρα μας και την κατάσταση γύρω από αυτό.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάκης Μπαλτάκος, που βρίσκεται στη Γενεύη, ενημέρωσε για όσα θλιβερά συνέβησαν στη σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ, με τους υπερεθνικούς να μην… εκπλήσσονται και τη FIFA να αναλαμβάνει ήδη δράση!

Ανατέθηκε, λοιπόν, στον επικεφαλής των δικαστικών θεμάτων, Miguel Lietard Fernandez-Palacios, και στον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας, Emilio Garcia Silvero, να ασχοληθούν με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αμφότεροι θα αναφέρονται απευθείας στον Τζιάνι Ινφαντίνο! Στην αυριανή (29/03) τους σύσκεψη θα μετάσχει και τρίτο πρόσωπο, που γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα.

Όπως προαναφέραμε, πάντως, οι υπερεθνικοί δεν εξεπλάγησαν από την ενημέρωση Μπαλτάκου. Μας έχουν συνηθίσει.

Τσέριν για το φινάλε της σεζόν: «Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια»

Previous article

Ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζει και είναι κόντρα σε αυτή την χυδαιότητα και τον βόθρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.