0

Η Συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς…Είναι ο πιο μεγάλος “τίτλος” που θα σηκώσει ποτέ στους Πράσινους.
Πιο μεγάλος κι από το πρωτάθλημα που σίγουρα αυτός ο άνθρωπος θα φέρει τα επόμενα χρόνια!

“Είμαι μόνο περήφανος για τους παίκτες μου. Για όλη την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια τις τελευταίες 4-5 μέρες. Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα. Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ, με βάλανε σε αυτήν την απανθρωπιά να διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους. Αυτή η κοροϊδία που μας δόθηκε μία χώρα. Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος. Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους. Το χειρότερο είναι πως να σταθώ εγώ; Ήταν μία πρωτοφανής κατάσταση που στο τέλος δεν νοιάζεται κανείς. Αλλά αυτό είναι τεράστια κοροϊδία”.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι το απόλυτο σύμβολο του τι εστί Παναθηναϊκός. Ο πιο περήφανος δηλαδή σύλλογος, ο πιο καθαρός στην Ελλάδα. Ό,τι ονειρεύονταν να γίνουν σε επίπεδο ήθους οι αντίπαλοί του, είναι αυτός ο σπουδαίος οργανισμός με το Τριφύλλι ως έμβλημα. Στο μέρος της καρδιάς. Αυτή η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ο πιο μεγάλος “τίτλος” που θα σηκώσει ποτέ στους Πράσινους. Πιο μεγάλος κι από το πρωτάθλημα που σίγουρα αυτός ο άνθρωπος θα φέρει τα επόμενα χρόνια. Οι δηλώσεις του είναι, που θα γεννήσουν τους επόμενους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Παναθηναϊκούς!

Aυτή τη σούπερ 5άδα ονειρεύεται ο Γιαννακόπουλος!

Previous article

Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.