0

Τα τελευταία νέα γύρω από τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού και ότι….ακούγεται!

*Η Σλάβια Πράγας δείχνει σ’ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο πολύ πιο θετική στην προοπτική πώλησης του Όντρεϊ Λινγκρ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του τεχνικού της, Γίντριχ Τρπισόφσκι, προχθές το βράδυ, στις οποίες έδειξε πως ο 24χρονος δύσκολα θα μείνει στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λινγκρ (έχοντας κι άλλη μια αντίστοιχα καλή επιλογή στα υπόψη του) και το Σαββατοκύριακο (ολοκληρώνεται η τσέχικη λίγκα) αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη Σλάβια για να μπορέσει να βρει τη φόρμουλα συμφωνίας για τον διεθνή Τσέχο δημιουργικό μέσο.

*Αν ο Παναθηναϊκός δεν αποκτήσει κάποιον Έλληνα παίκτη για βασικό (τύπου Πέλκα, Γιαννούλη, Λημνιού), είναι πολύ πιθανό του χρόνου να τον βλέπουμε χωρίς Έλληνα στην αρχική ενδεκάδα. Ήδη ψάχνει δεξιό μπακ στη θέση του Κώτσιρα, ενώ ακόμα και αν μείνει ο Κουρμπέλης, πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στα περισσότερα παιχνίδια. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο ο Ιωαννίδης θα είναι στο αρχικό σχήμα, αν δεν παίζει ο Σπόραρ.

*Και πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να πάρει μελλοντικά ο Ζέκα, αν ασφαλώς παραμείνει στους Πράσινους ο Γιάννης Αλαφούζος ως μεγαλομέτοχος. Τι πόστο θα είναι αυτό ουδείς γνωρίζει. Πάντως, όχι αυτό του προπονητή ή του τεχνικού διευθυντή. Ακόμα ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του…

Ενδιαφέρον από ομάδα της Βραζιλίας για Τορό!

Previous article

Πρόβλημα με Πάρις Λι πριν το Game 4 με το Περιστέρι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.