1

Μπρινιόλι 
Δέτηκε το γκολ από πέναλτι, δεν χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του και να κάνει κάποια σημαντική απόκρουση.
Βαθμός: 4

Κώτσιρας  
Βελτιωμένη η εικόνα του στα τελευταία ματς, ήταν θετική η παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο και η αποχώρησή του λόγω τραυματισμού στοίχισε ακριβά στο τριφύλλι.
Βαθμός: 5

Σένκεφελντ 
Από τους ελάχιστους διασωθέντες του Παναθηναϊκού ο Ολλανδός στόπερ, μαζί με τον Βέλεθ πάλεψαν στον τομέα ευθύνης τους.
Βαθμός: 5

Βέλεθ 
Οπως δεν μπορεί να πει κανείς το παραμικρό για τον Σένκεφελντ, το ίδιο ισχύει και για τον Βέλεθ.  Εβγαλε πάθος και έκανε ό,τι μπορούσε.
Βαθμός: 5

Χουάνκαρ   
Κακό ματς από τον Ισπανό αριστερό μπακ, που δεν είχε τα ανεβάσματα και την επιδραστικότητα των προηγούμενων αγώνων του στην ομάδα.
Βαθμός: 3

Πέρεθ 
Λίγα πράγματα από τον Ισπανό αμυντικό μέσο που δεν έπιασε τα γνωστά του στάνταρ απόδοσης, σε ένα ματς που ήταν διπλή η ανάγκη με δεδομένη την απουσία του Βιγιαφάνιες.
Βαθμός: 4 

Μαουρίσιο
Απογοητευτική η παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου, που δεν κατάφερε να πάρει πρωτοβουλίες και να μεταδώσει ηρεμία στην ομάδα, με δεδομένη την εμπειρία του.
Βαθμός: 3

Αλεξανδρόπουλος
Μέτρια εικόνα από τον Ελληνα μέσο που έπαιξε σίγουρα και απέφυγε τα λάθη, όμως δεν είχε τις εμπνεύσεις που απαιτούσαν οι περιστάσεις.
Βαθμός: 4

Αϊτόρ  
Από τους ελάχιστους που προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο επιθετικό τρίτο. Είχε μία καλή ατομική ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο κι ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.
Βαθμός: 5

Καρλίτος
Δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε, με εξαίρεση κάποιες πολύ λίγες φορές στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα.
Βαθμός: 4

Παλάσιος 
Εδειξε διάθεση όσο είχε ενέργεια, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν πάντοτε ημιτελείς.
Βαθμός: 4

Σάντσες
Το λάθος που κάνει στη φάση του πέναλτι δεν νοείται να γίνεται σε αυτό το επίπεδο και δείχνει την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε. Γενικώς ήταν εκτός τόπου και χρόνου, το πέναλτι ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Βαθμός: 0

Βιτάλ
Λίγα πράγματα από τον Βραζιλιάνο που μπήκε ως αλλαγή και αγωνίστηκε ξανά στα «φτερά», αλλά δεν βρήκε χώρους για να δημιουργήσει ρήγματα.
Βαθμός: 3

Ιωαννίδης
Δεν έδωσε καμία βοήθεια στην ομάδα η παρουσία του στην επίθεση και δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με κανένα τρόπο.
Βαθμός: 3

Λούντκβιστ 
Επαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

 

Η βαθμολογία: Στον αέρα οι θέσεις των πλέι οφ, σε κίνδυνο κι ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς για τις μηδέν ευκαιρίες σε 7 ημίχρονα

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Einai ntroph na anparageiw thn kritikh toy sdna

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.