0

«Μέλι» από τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Άιντραχτ, Μπρούνο Χούμπνερ για τον Μγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού,  Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μπρούνο Χούμπνερ, ο οποίος εργάστηκε επί μία δεκαετία στην ομάδα της Φρανκφούρτης από το 2011 έως το καλοκαίρι του 2021 και ήταν αυτός που πήρε τον Σέρβο άσο στους «αετούς».

«Ο Μιγιάτ είναι κατά τη γνώμη μου top level μέσος για την Bundesliga, έχει όλα τα προσόντα και είναι σε μία άκρως ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία. Μπορεί να παίξει και στα πλάγια, αλλά και ως κεντρικός μέσος. Μπορεί να βοηθήσει στο πρέσινγκ του αντιπάλου, όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Χούμπνερ.

«Έχει τρομερή ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια, ενώ είναι σημαντικό ότι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες. Μην ξεχνάτε ότι είναι παίκτης που έχει ανέβει στο υψηλότερο σημείο σε μικρή ηλικία με την Εθνική Σερβίας, ενώ είχε σημαντικές διακρίσεις και με την Άιντραχτ», ανέφερε ακόμη ο Χούμπνερ.

Καταλήγοντας ο Χούμπνερ επισήμανε πως ο Γκατσίνοβιτς έχει μέγα κίνητρο στον Παναθηναϊκό την καλή παρουσία, με δεδομένο πως θέλει να είναι στην αποστολή της Σερβίας στο Μουντιάλ.

«Θέλει να είναι στο Κατάρ και ξέρει πως μέσω καλών εμφανίσεων με τον Παναθηναϊκό  μπορεί να τα καταφέρει. Έτσι θα έλεγα πως είναι μία «win-win» συμφωνία για τον παίκτη και την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Χούμπνερ.

Είπε «όχι» στην Παρί ο Ζιντάν!

Previous article

Θεραπεία για τέσσερις – Προπόνηση σε δύο γκρουπ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.