0

Στην απόρριψη της πρότασης της Παρί Σεν Ζερμέν, για ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας προέβη ο Ζινεντίν Ζιντάν

Υπό αμφισβήτηση βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα ότι, η διοίκηση της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας έχει ενημερώσει τον Αργεντινό προπονητή, πως στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ένα από τα φαβορί, προκειμένου να τον διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο οι ιθύνοντες της Παρί προσπαθούν να πείσουν να υπογράψει από τον χειμώνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Parisien», ο Γάλλος πρώην προπονητής της Ρεάλ προχώρησε στην απόρριψη της συγκεκριμένης πρότασης για δύο λόγους.

Ο πρώτος είχε να κάνει με την εσωτερική λειτουργία της ομάδας και τους χειρισμούς του αθλητικού διευθυντή της Λεονάρντο, με τους οποίους ο 49χρονος κόουτς διαφωνεί καθώς θεωρεί πως δεν ταιριάζουν. Όσον αφορά τον δεύτερο λόγο, που οδήγησε τον Ζιντάν να απαντήσει αρνητικά ήταν το τωρινό τεχνικό επιτελείο που υπάρχει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η διαιτητική εκτέλεση τού στέρησε τις σοβαρές πιθανότητες για νίκη

Previous article

Ύμνοι για Γκατσίνοβιτς: “Είναι top level μέσος – «Win-win» η συμφωνία για παίκτη και ομάδα”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.