0

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πεπεισμένος πως ο Έρλινγκ Χάλαντ θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ

Η Ρεάλ τους τελευταίους μήνες “δουλεύει” αργά και μεθοδικά στη μεταγραφική αγορά, στοχεύοντας σε δύο πολύ δυνατά “χαρτιά” το προσεχές καλοκαίρι. Πρόκειται για το επιθετικό δίδυμο Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ, που είναι περιζήτητο και αποτελεί το “μήλον της Έριδος” για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Δημοσίευμα της SPORT αναφέρει πως ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να αποσπάσει στο τέλος την υπογραφή του Νορβηγού επιθετικού της Ντόρτμουντ παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Ο 21χρονος φορ βέβαια, βρίσκεται και στη λίστα της Μπαρτσελόνα, με τον Τζουάν Λαπόρτα να βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που θα συμβάλλει στο νέο πρότζεκτ των Καταλανών με προπονητή τον Τσάβι.

Στη Μαδρίτη ωστόσο, παραμένουν αισιόδοξοι για την απόκτησή του, τη στιγμή που σύμφωνα με τα Μέσα έχουν καταλήξει ήδη σε συμφωνία με τον Εμπαπέ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Aλλοίωση αποτελέσματος, λάθος διαχείριση και άλλη μία ήττα!

Previous article

H βαθμολογία της Super League: Πρέπει να ανέβει άμεσα ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.