0

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια ακόμη οδυνηρή ήττα στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια ακόμη οδυνηρή ήττα στην φετινή Ευρωλίγκα. Σίγουρα ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του μπορούμε να πούμε πως έχουν αρκετά ελαφρυντικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως… χωνεύεται εύκολα το γεγονός ότι το Τριφύλλι σε 25 αγώνες έχει καταφέρει να φύγει με το χαμόγελο στα χείλη μόνο σε 7 περιπτώσεις.

Μάλιστα, φαντάζει σχεδόν αδύνατο να βρίσκεις και μερικές… θετικές σταθερές όταν όλα κυλούν τόσο χάλια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως εάν μπορούσαμε να εστιάζαμε κάπου, το νο1 θετικό στοιχείο θα λέγαμε πως είναι η εξέλιξη του Παπαγιάννη, ο οποίος σχεδόν μόνος του κέρδισε κοτζάμ Τουρκία εκτός έδρας και κατάφερε χωρίς να προπονηθεί να είναι αξιοπρεπέστατος κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Το θέμα είναι όμως ο Παναθηναϊκός να μην χάσει… και άλλα χρόνια από την εξέλιξη του Παπαγιάννη του οποίου το συμβόλαιο υπενθυμίζουμε του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και το θέμα είναι να μην χαθεί τότε για κάποιο ευρωπαϊκό μεγαθήριο τότε και όχι για τον Ολυμπιακό που ακούστηκε ως ανέκδοτο πριν από λίγες ημέρες.

Τα δημοσιεύματα πληθαίνουν για Ολυμπιακό και Παπαγιάννη… Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ πρέπει να χάσει τον “πύργο” του!

Η βαθμολογία της Superleague: Κυνηγάει την τριάδα ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Απίστευτα ποσά: Νέα εκκωφαντική πρόταση της Παρί στον Μπαπέ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.