0

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε νέα… εκκωφαντική πρόταση στον Κιλιάν Μπαπέ, αφού του προσφέρει και μπόνους παραμονής 100 εκατ. ευρώ.

Οι Παριζιάνοι… τρελάθηκαν και κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί οι Μαδριλένοι να ήταν σίγουροι για το καλοκαιρινό deal, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι αισιοδοξούν πως ο 23χρονος σταρ θα απαντήσει θετικά στην τελευταία πρόταση και θα μείνει στο Παρίσι. Από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία; Οπως αποκάλυψε η Parisien, η διοίκηση της ομάδας του έκανε πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ (καθαρά) για δυο χρόνια, ενώ θα θα λάβει και μπόνους παραμονής 100 εκατομμυρίων. Αυτό το συμβόλαιο θα λήγει το 2024, κάτι που επιθυμούσε διακαώς ο ποδοσφαριστής.

Το δεύτερο δε σκέλος της ανανεωμένης στρατηγικής στηρίζεται στο αθλητικό πρότζεκτ. Ένα πρότζεκτ του οποίου ο Μπαπέ θέλει να ηγηθεί! Σύμφωνα μάλιστα με την «Equipe», ο νεαρός αστέρας έχει ήδη καταθέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα δικά του «θέλω». Όπερ σημαίνει πως αν η Παρί επιθυμεί να τον κρατήσει στην πόλη του φωτός, τότε οφείλει να… υποκύψει. Να τον χρίσει δηλαδή ως βασικό εκτελεστή των πέναλτι, να μην αλλάζει θέσεις ανάλογα με τις… ορέξεις των Μέσι – Νεϊμάρ, να του χαρίσει καθολικά την αίσθηση του απόλυτου Νο.1!

 

Ας κάνουν όνειρα: Νέο δημοσίευμα για Παπαγιάννη και Ολυμπιακό!

Previous article

The Unpopular opinion: Κι όμως ο Τσάβι Ρόκα άφησε έργο στον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.