0

Το… καυτό καλοκαίρι που έρχεται για τον Αργεντινό.

Ο σούπερ φορμαρισμένος Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League για το 2022, με τα έξι (6) γκολ που σημείωσε Ιανουάριο και Φεβρουάριο!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ,  μοιράζεται και την 21η θέση (μαζί με άλλους 33 παίκτες από όλο τον κόσμο!) στην σχετική λίστα της IFFHS  με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των πρωταθλήματων, στις 59 πρώτες ημέρες του νέου έτους! Στην ίδια λίστα πιο ψηλά , με 3 γκολ περισσότερα (9), βρίσκουμε τον Μάρκο Λιβάγια της Χάιντουκ…

Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός που αποτ

Αποτέλεσε αυγουστιάτικη μεταγραφή/επιλογής Γιοβάνοβιτς και κόστισε στον Αλαφούζο 1.500.000 ευρώ, έχει συμβόλαιο με τους “πράσινους” ως το 2024.

Γιατί τα υπενθυμίζω αυτά; Επειδή αν ολοκλήρωσει με αντίστοιχες εμφανίσεις και τέτοιο… θόρυβο την σεζόν, δεν θα λένε ολοι μόνο  το τωρινό: ” ποιός Τσούμπερ και ποιός Ονιεκούρου μπροστά στον Παλάσιος” αλλά και θα φέρει και προτάσεις στον Παναθηναϊκό για την πώληση του!!

Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει, απο πρώτο χέρι και διαφορετικες πηγές, πως υπάρχουν ήδη δυο ομάδες που όχι απλά τον “σκανάρουν” αλλά τον έχουν πολύ υψηλά στην καλοκαιρινή μεταγραφική τους λίστα…

Η μια είναι απο την Τουρκία και μάλιστα απο την παραδοσιακή τουρκική Big 5. Και η άλλη απο την Ιταλία, μιλάμε για ομάδα της Serie A’ , η οποία  παρακολουθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει αδυναμία (απο παλαιόθεν) στα αργεντίνικα “προϊόντα”.

Πέρα απο την παραπάνω “φωτογραφία” των δυο ενδιαφέρομενων ομάδων για τον άσο του Παναθηναϊκού, δεν καταφέραμε να μάθουμε τα ονοματά τους. Απόδειξη βέβαια κι αυτή – για μας που γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργεί η πιάτσα – οτι πρόκειται για υποθέσεις που είναι λεπτές, “παιζούμενες”, δεν έχουν καεί (δεν είναι επικοινωνιακές/μανατζερικές).

Υπάρχει βέβαια στην διαθεσή μας η πληροφορία – απο την ίδια πηγή – πως η τουρκική ομάδα που έχει στρέψει πλέον τα μεταγραφικά της ραντάρ στον Παλάσιος, είχε τον Γενάρη κάνει προσφορά για άλλο πρωτοκλασάτο εξτρέμ ομάδας του πρώην ΠΟΚ!  Θα μπορούσαμε ,λοιπόν, να υποθέσουμε πως πρόκειται είτε για την Μπασάκσεχίρ (ήθελε τον Ονιεκούρου) ή την Τράμπζονσπορ (ήθελε Μασούρα)!!

Η σημερινή χρηματιστηριακή αξία του Παλάσιος ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ. Πρίν απο 5 χρόνια,όταν έπαιζε στην Ταγέρες και έκανε μεταγραφή στο Μεξικό, η Χ.Α. του είχε κάνει limit up στα 4.500.000!

Άλλωστε μπορεί να έφτασε στα 30 του για να έρθει πρώτη φορά στην Ευρώπη αλλά συνολικά  στην καριέρα του έχουν δοθεί 10.600.000 ως transfer και loan fee.

Η Ταγιέρες τον είχε αγοράσει 1,8 εκατ. απο την Μπόκα Τζούνιορς ενώ τον πούλησε 4,9 στην Πατσούκα το 2017 κι αυτή με την σειρά της δυο χρόνια αργότερα με 2 εκατ. στην Ιντεπεντέντιε. Επίσης η Νιούελς είχε πληρώσει ως ενοίκιο για τον δανεισμό του 4ΟΟ.000 ευρώ.

ΥΓ. Θα μπορούσαμε να αναφέρομαι και την προοπτική του ΜLS για τον Παλάσιος αφού κι απο εκεί υπάρχει “σκανάρισμα”. Μόνο που οι περιπτώσεις απο Τουρκία και Ιταλία φαίνεται πως είναι πολύ πιο “ζεστές”.

 

 

πηγή: sportdog.gr

 

Χατζηβρέττας: “Παιδί με πολλές δυνατότητες ο Σαμοντούροφ – Η Εθνική μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες” (video)

Previous article

Ο Ιβάν τον έχει σαν δεύτερη επιλογή αλλά είναι πιο αναγκαίος από όλους!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.