0

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2024, ωστόσο ερωτηθείς για το αν σκέφτεται να ανανεώσει μετά τη λήξη του, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει μέχρι τότε.

Ο πρώτος φετινός αγγλικός τίτλος ανήκει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ επικράτησε στα πέναλτι της Τσέλσι και πανηγύρισε την κατάκτηση του League Cup. Την Τετάρτη (2/3) οι Κόκκινοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους 8 του κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας 2-1 της Νόριτς και διεκδικούν ακόμη έναν τίτλο.

Την ίδια στιγμή, στην Premier League συνεχίζεται το κυνήγι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας πλέον έξι βαθμούς διαφορά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε αυτόν τον απόηχο ο Γερμανός κόουτς ρωτήθηκε για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο, που ολοκληρώνεται το 2024.

Μιλώντας στο ITV Sport ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν γνωρίζει τι θα συμβεί: “Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω. Τα πράγματα θα χρειαστούν χρόνο. Χρειαζόμαστε τον χρόνο, προφανώς. Η διοίκηση του συλλόγου ενδιαφέρεται για την εξέλιξη”.

Βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής ο Ιωαννίδης (vid)

Previous article

Τσαντίρι είναι το μυαλό σου κύριε Γερουλάνε!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.