0

Τα σφυρίγματα εις βάρος του Μέσι από μερίδα οπαδών της Παρί προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Τζιμπρίλ Σισέ που ζήτησε να υπάρχει σεβασμός για τον Αργεντινό σούπερ σταρ μέσω μηνύματος στο Twitter.

Ο Λιονέλ Μέσι πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά από 17 χρόνια στην Μπαρτσελόνα, έχοντας ως όραμα να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στο τρόπαιο που επιθυμεί διακαώς εδώ μία 10ετία, όμως αντ’αυτού είναι αναγκασμένος τώρα να ανέχεται τώρα αποδοκιμασίες, σφυρίγματα και προσβολές.

Αιτία ο σκληρός αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League από την Ρεάλ, με τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς των Παριζιάνων να τα βάζουν με τους παίκτες της ομάδας τους για αυτό το στραπάτσο και ειδικά με τους Μέσι και Νεϊμάρ, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπορντό την περασμένη Κυριακη (13/3).

Κίνηση που δεν άρεσε πάντως σε πολύ κόσμο και μεταξύ αυτών και στον Τζιμπρίλ Σισέ, με τον άλλοτε φορ και αρχηγό του Παναθηναϊκού να παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά των υβριστών του Μέσι και υπέρ του 34χρονου Αργεντινού σούπερ σταρ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

 

Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν την υποχρέωση που έχουν προς τον Παναθηναϊκό

Previous article

Ρόμα-Παναθηναϊκός: Το χρονικό της αδελφοποίησης των οργανωμένων και η κόντρα με Ολυμπιακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.