0

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νεϊμάρ, έχει καταθέσει ήδη δελεαστική πρόταση στον Κεσιέ, ενώ ο Ντεπάι δέχεται το πρέσινγκ της Νάπολι.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Μάρτιο, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια για την Μπαρτσελόνα είναι ήδη πολλά και αφορούν τόσο σε αφίξεις παικτών όσο και αποχωρήσεις.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα στην μεταγραφική συζήτηση είναι αυτό του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος είναι φευγάτος από το Παρίσι και σε συνδυασμό με την επιθυμία της Παρί να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών αναμένεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες της αποχώρησής του.

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου και φυσικά δε θα έλεγε όχι σε πιθανή επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Την ίδια ώρα το “ESPN” εμφανίζει ως τελειωμένη την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ. Ο 25χρονος μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου από τη Μίλαν και φέρεται να έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από την Μπαρτσελόνα την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί.

Βέβαια, δεν θα υπάρξουν μόνο προσθήκες το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα. Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου φέρεται να είναι ο Ντεπάι. Ο Ολλανδός φαίνεται ότι δεν είναι στα σχέδια του Τσάβι για την επόμενη σεζόν και ψάχνει ήδη την επόμενη ομάδα του.

Εκείνη που τον έχει πλησιάσει ήδη είναι η Νάπολι η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Λορέντσο Ινσίνιε. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ήδη η ιταλική ομάδα έχει πλησιάσει τον μάνατζερ του παίκτη για να αποσπάσει τη συγκατάθεσή του.

Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα είναι καυτό για την Μπαρτσελόνα.

 

Η (παρ)εξήγηση με Μποχωρίδη

Previous article

Πού χάθηκες εσύ, Χουάν Χοσέ Μπορέλι;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.