0

Όλο το παρασκήνιο

Ο Μποχωριδης ήταν κακός στο επιθετικό κομμάτι γιατί έχασε τα σουτ, βοήθησε ωστόσο στο να γυρίσει η μπάλα. Στην άμυνα όμως έδωσε μάχες απέναντι σε όλους, πολλές φορές απέναντι και στα μεγάλα κορμιά του οσφπ.
Λίγα λεπτά πριν το τέλος, με τη διαφορά κάπου στους 25 – 30 και τον Παναθηναϊκό χωρίς κανένα σφυγμό, κλινικά νεκρό, ο Μποχωριδης, βλέποντας τον Σλουκα να ξεφεύγει από τον προσωπικό του αμυντικό (μάλλον Μεικον) και να ορμά στο καλάθι, βγήκε στην “βοήθεια”, πάτησε δυνατά, σηκώθηκε στον αέρα και συγκρούστηκε άτσαλα με τον Σλουκα ψηλά, με αποτέλεσμα να γκρεμιστουν και οι δυο στο παρκέ και τον Σλουκα να δείχνει πως εχει χτυπήσει.
Αντιλαμβανομενος το πόσο unfair θα ήταν λόγω υπερβάλλοντα ζηλου να τραυματισει τον αντίπαλο στις “καθυστερήσεις” και με τη διαφορά στο Θεό, ο Μποχωριδης έσπευσε να ζητήσει συγνώμη και όσοι είδαν το ματς χωρίς περιγραφή, θα άκουσαν και το διάλογο ο οποίος ήταν περίπου του στυλ “ωχ σορρυ ρε μλκ”, με τον Σλουκα να απαντάει “έλα εντάξει, πάμε”.
Ειναι μάλλον προφανές, πως στο τέλος του παιχνιδιού ο Μποχωριδης πάει ξανά στο Σλουκα για τον ίδιο λόγο, για να ζητήσει συγγνώμη για οτι είχε προηγηθεί. Το αν γέλασε ή όχι είναι δικαίωμα του κι έχει να κάνει με το σεβασμό που (καλώς) έχουν οι παίχτες.των αιωνίων μεταξύ τους, άσχετα αν σκοτώνονται στο παρκέ.
Σ αυτά προσθέστε και τις δηλώσεις του Σλουκα, που μίλησε για “πλασματική διαφορά” και “σεβασμό στον Παναθηναϊκό”.
Και σε κάθε περίπτωση, ο Μποχωριδης κρίνεται για τα πεπραγμένα του μες στο παρκέ, εκεί που δίνει μάχες και βάζει το κορμί του στη φωτιά (κι ας τον θυμάται ο κόουτς μόνο όταν έχει ελλείψεις ή όταν θέλει να ξεκουράσει τον “πολύ” Μεικον)…
Στον αθλητισμό η ήττα ΔΕΝ είναι ντροπή. Ντροπή είναι να μην μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ντροπή είναι να παίζεις για να χάσεις. Ντροπή είναι να φοβάσαι τον αντίπαλο…
πηγή:  Athens School

Επίθεση ιώσεων στον Παναθηναϊκό – Αποδεκατισμένος κόντρα στον Άρη!

Previous article

Μπαρτσελόνα: Θέλει Νεϊμάρ, κλείνει Κεσιέ, φεύγει ο Ντεπάι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.