0

Η «Bild» δηλώνει την εθνική Αγγλίας ως τον πιθανότερο επόμενο σταθμό του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα κάνει πράξη την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ μετά το τέλος του συμβολαίου του το 2024.

Το προδιαγεγραμμένο τέλος του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ το 2024 επιβεβαίωσε η «Bild». Παρουσιάζοντας, όμως και ένα σενάριο-έκπληξη για το μέλλον του Γερμανού coach, το οποίο όπως αναμενόταν θα είναι εκτός συλλογικού επιπέδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας, ο προπονητής των Reds δεν πρόκειται να συνεχίσει στο κλαμπ πέραν της διάρκειας του συμβολαίου του που λήγει σε δύο χρόνια. Κάτι που είχε δηλώσει κι ο ίδιος από την αρχή όταν ανανέωσε για πρώτη φορά το συμβόλαιό του το 2019.

«Το πλάνο μου είναι να μείνω μέχρι το 2024 και μετά θα πω ”ευχαριστώ πολύ, αντίο σας”», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά και σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφου εμφανίστηκε και πάλι αμφιταλαντευόμενος για το μέλλον του.

Όπως αναφέρει η «Bild», ο «Κλόπο» έχει πάρει την απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα και να αφιερώσει χρόνο στη σύζυγό του Ούλα και την οικογένειά του. Ωστόσο, ακόμη κι αν μεσολαβήσει κάποιο διάστημα μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η «Bild» αναφέρει ότι πιθανότατα θα παραμείνει στο Νησί, για να αναλάβει την εθνική Αγγλίας!

 

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι θα εισπράξει την πρόοδο που έχει

Previous article

Σαντ-Ρος: Η επίθεση ήρθε μέσα από την… άμυνα (vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.