0

O Παναθηναϊκός δίνει την εντύπωση πως θα πάει προς τα πάνω στα play-offs

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός άρχισε με ένα κακό αποτέλεσμα βάσει του πως ήρθε, το 2-2 με τον Αστέρα, μετά κέρδισε τον ΠΑΟΚ και από την τρίτη αγωνιστική και μετά τον πήρε η κατηφόρα. Δεν είναι μόνο η ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι και εκείνη με τον Άρη. Ενώ ξεκίνησε καλά βαθμολογικά, με τέσσερις πόντους, δεν πήγε τόσο καλά στην συνέχεια. Φέτος, δεν είναι τόσο καλό το ξεκίνημα από πλευράς συγκομιδής. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτή η ομάδα σου δίνει την εντύπωση πως θα πάει προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω. Θα πάρει τις νίκες που θέλει και θα εισπράξει την πρόοδο που έχει. Τώρα, στο κρίσιμο σημείο, φαίνεται να είναι καλά ο Παναθηναϊκός. Συσπειρώθηκε την κατάλληλη στιγμή

H διακοπή κάνει καλό στο «τριφύλλι» για δύο λόγους: για τα προβλήματα με τις ιώσεις αλλά και λόγω της κατάστασης του αντιπάλου που μπορεί να έχει χάσει τον ρυθμό του και ίσως εμφανιστεί επηρεασμένος.

Το απίστευτο κάρφωμα του Οκάρο! (vid)

Previous article

Κλοπ – Bild: «Σταματάει από τη Λίβερπουλ το 2024 και προορίζεται για την εθνική Αγγλίας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.