0

Η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον μάνατζερ του Μοχάμεντ Σαλάχ, για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και οι συζητήσεις για παράταση της παραμονής του στο «Άνφιλντ» δεν έχουν προχωρήσει τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Μοχάμεντ Σαλάχ προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο Αιγύπτιος διεθνής αστέρας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι» στο τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα το Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα στους μισθούς και θα επιδιώξει να απομακρύνει μερικούς ακόμα παίκτες ώστε να καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Βέβαια, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Παρ’ όλα αυτά η Γιουβέντους ποντάρει στο γεγονός ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής παίξει στην Ιταλία και μετά μετακομίσει στο εξωτερικό για τουλάχιστον δύο χρόνια, τότε σε περίπτωση που επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα η νέα ομάδα του επιβαρύνεται λιγότερο στην εφορία.

Πάντως, αυτή τη στιγμή ο Σαλάχ αμείβεται με 11 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ετησίως στην Λίβερπουλ, χρήματα τα οποία δεν μπορεί να του προσφέρει αυτή τη στιγμή η «Γηραιά Κυρία», η οποία ωστόσο θα επιδιώξει να βρει τη «χρυσή» τομή ώστε να τον αποκτήσει, ενόψει της νέας σεζόν.

 

H μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης – Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις

Previous article

Μέχρι τέλους… η στήριξη Γιοβάνοβιτς σε Κώτσιρα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.